Tuesday, November 1, 2011

Combine 3 lah :D

Assalamualaikum .
tengok tittle tu (macam gempak je/macam poyo je kan) hehe . 
nak combine ape tu ? kenapa TIGA ? apa TIGA tu ? aish !
TIGA tu = 3 story (kemalasan melanda so combine kan je lah . BOLEH ?)


so kita mulakan dengan cerita pertama :D


Seawal jam 10 pagi aku ikut mak aku g jualan kat Gelang Patah . Starting g wedding kawan mak kau jap,singgah makan je. Pastu terus g GP. Katanya ada event Kelab Tun Teja kat Leisure Farm Resort. Cari lorong jalan nak ke resort tu senang je , TAPI ! nak cri tempat event tu kat dalam resort tu punya la susah grrrrrrrrr ! ok dah dah . dah sampai , kemas2 bawak barang ke tempat nya,then mak aku pun join la event tu kat room bla bla bla (ape tah nama room tu,ta tau) . Maka start la tahap kebosanan menunggu . start kul 3 abis kul 6 , pergh lama tu, aku n adik aku banyak kali kot g tandas. bukan cirit berit,cuma utk tukar gaya selendang je . bosan kot . pastu g jalanjalan .snapsnap gambar . akhirnya abis gak event mak tu, time to sale. :D ok da abis , BALIK ! penat nya bila menunggu :(


hasil snap :


Tempat yang di caricari :D




MURUKU sedap ! hehe


yeke ? huhu

Style shawl 1 :D


Style shawl 2 :)

Style shawl 3 busanbusan :(



ok Done First Story :D


Cerita Kedua lak :  

Semalam, g balik Kempas jumpa atok :) jumpa cik yah family :) petang tu wat kueh tart nenas , atok kepingin nak makan tart nenas . so wat kan lah ,done wat kueh,g jalanjalan kat Angsana lak, balik Kempas rehat2 jap ,kuar balik g jalan kat Teluk Danga JohorBharu :) lak .
Dengan keadaan yang kurang memuaskan sihat,ekin Selsema tahap kucing nak terberanak :( huh i HATE flu ! fullstop ! nak jalanjalan pun ta de mood . hurm snap beberapa pic , ok . Balik Kluang .

Mak & Cik Yah :D


i need tissue ! :'(


snap by Shafrul :DD

the Last Story :

ekin di TAG lagi :D buat  kedua kali nya , oleh deQyah Chomel :)

jawab soalan je la ea :) yang 11 things about me cuba tgk SINI .

Questions from Deqyah :

1. What do you think about my blog? [with honesty please]
..: best , menarik , penuh dengan katakata :)

2. Which country or state you want to tour the most?
..: PULAU ! manamana pulau la . Tempat peranginan yang cantik . Jelajah negara Malaysia :)

3. What is your favourite Bollywood song & movie?
..: song - hehehe erm ... entah ek :D
..: movie : 3 idiots (leh wat ayah menangis) , My Name is Khan . ada lagi satu tapi lupa tajuk nya :(

4. Do you have any crush now? :p
..: maybe :)

5. What is your favourite subject?
..: Math . 

6. What is your desktop wallpaper right now? [please attach the picture]
..: Blank =='



7. Do you ever fall in love with your best friend?
..: hehe , yup . time i in primary school . Darjah 6 .

8. Do you ever been cheated by someone you really close to?
..: hurm Maybe . No one know .

9. What is your favourite food? Give me 4.
..: Masakan Mak = Tomyam , MARUKU MAK ! Double Cheese Burger :) Kueh Tart Blueberry :D

10. What is the most embarrassed scene that ever happened to you?
..: time menangis kat kelas pastu ada sorang budak laki pujuk sambil usap2 pale ekin *pakai tudung ok . sume tengok . huhuhu

11. What is your favourite quote?
..:





ok Done :D

3 comments:

Faz Abas said...

owh, boleh buat 3 entry berbeza ni...penat nak baca sekali harung hehehe...

ceritakami said...

haha . tahap kemalasan melanda , begitu la jadi nya :)
maaf .

Nur Syahirah Mohd Amri said...

ok. I've done read it. thank you :)