Wednesday, October 26, 2011

i'm sorry :)

Assalamualaikum , Hai sume .. 






firstly saya ingin menyuarakan bahawa saya MINTA MAAF kerana sudah dekat sebulan lebih tidak meng'update' blog chomot nie :)
tak salah kan kalau saya minta maaf , walaupun hanya disebabkan masalah kecil sahaja ? (aik == asal skem sgt ayt aku nie ?! grrr)
" Saya Minta Maaf?" perkataan yang mudah diungkap , tapi penuh bermakna bagi sesiapa yang ikhlas mengucapkan kata2 tu kn .


ekin nk mnta maaf gak kat tyty sbb dia dah tag lama dah , cume skrg still ta de mood nk jwb soalan2 dia - MAGIC TAGGING TOYS . i'm really sory :)






..: len kali ea kin jawab soalan2 tu sume :)
..: thats all :'(
..: insyaallah update lagi.

2 comments:

tyra|JOHARI'S said...

eleh tu pun nak touching touching ?
lekk bro ~ :D

ceritakami said...

bukan touching bro , jaga haty je pun :)