Wednesday, March 9, 2011

SESI LEPAS GERAM !

Assalamualaikum..hai sume..
ekyin sje nak wat entry nie..nie tntg kehidupan kyin kat UiTM AlorGajah nie.
knp lak dgn kehidupan kyin ek ? pe yg kin nak cerita kan ?
pasal benda yg baek ke yg buruk ? yg hepy ke yg x menyeksakan ?


kehidupan jika berada di Universiti :


ada junior , senior , buli , slalu bangga dgn pangkat yg ada , sombong , menunjuk2 kawan baru , prngai kawan2 , hormat akak senior , KERJASAMA .
klu ada sume nie mst ad yg menindas dan ditindas . wajib ke ada sume nie ?
sejak azali lg situasi sebegini berlaku di kolej2 jika bila pihak U wat event .


kyin ada kisah , bru je berlaku td , 
"jd lah VOLUNTEER g ceramah kul 6 pg boleh hari sabtu nie ? boleh ?"
huhu sbnrnye kyin x taw nak wat pe, sbb kyin x taw pe da jd .
pe lg kyin pun join lah kn . disbbkan nak kolej next sem .
nak taw x lps da bg nme tu kyin dpt taw pe ?
SEPATUTNYA PART ... YANG KENA INVOLVE CERAMAH TUE , TAPI KENAPA DIAORANG SUH PART 2 YANG KENA PEGI ! ISH, AQ X PUAS HATY TOL LAH . NIE LAH KALAU KITA NIE JUNIOR ! WHF Aq hormat kaw , tp kaw leh wat aq cm nie kn . BODOH LAH KAW !
wahai part TUE , jangan disebabkan anda next sem da x duk kolej ag , tp tolong bagi kerjasama . ok .





geram !








maaf lah , kyin bukan nak ckp pe , just nak nasihat je , jangan la kejam sngt dgn kitorg . ktorg nie manusia biasa gak wahai akak ku .


p/s : biar orang buat kita , jangan kita buat kat orang .


bye ~
itu shj sesi lepas geram kita ~
c(:

2 comments:

KHAIRUNNIESA said...

biasa la tu senior..kdg2 geram gk tgk senior yg belagak..wat sakit hati je..

ceritakami said...

btol2 . dowg nie mmg .
x suka ! =(