Thursday, December 22, 2011

be strong because of you, families :)


Assalamualaikum Hello . dah lame tak manghupdate :)
bz sangat2 kot . grrr . tapi alhamdulillah sume nya dipermudahkan oleh-Nya . 
terlalu pemasalahan tapi dapat disettle kan . antaranya :
1. jadual class BERTINDIH . dah 1 hal nak tukar kelas , g jumpa lecturer tu,ini . sampai lah dah tempoh tamat register course . sedih btol . 
2. dah tak dapat nak register 1 paper coz ramai sangat repeaters . giler lah . tapi alhamdulillah , smlm ptg dapat settle kn hal nie . 
3. presentation Bel312 hancur , coz terlebih masa bercakap . deduct markah . takpe , cube next time .
4. sejak duk luar, duit kuar macam air . org kata jimat , tapi aku rasa makin kurang je . grrrr ! dah tinggal cikit nie . huhu aku boros ke ha ? nak kata shopping ? skali , bli brg 1 je pun . sedih .
5. my bff always bz , from now , dia dh tak kan sambung stdy lagi . so sad , sbb dia dah jauh dari pandangan mata :'( tak pe lah , kalau tu yang terbaik .
6. sikap iri hati , jeles , geram ++ slalu ada , sbb kan seseorang . harap dia sedar lah sikap nya itu yang suka memaksa ekin .

sume nya dah settle :



timetable dah stabil :)


dah settle register :)


baju presentation Bel312 :)



menjana duit tambahan :))

sume nya aku jadi kuat bile , aku tgk senyuman dorg terutama mak & adeq saya :))





saya stalker dia :))

family first . i love my family . muahx muahx !

1 comment:

tyra|JOHARI'S said...

pehh pehh , stalker seyy . omg omg :o haha XD