Friday, November 11, 2011

post ke-40 : Tarikh 11.11.11 ? eh En.Zahiril (:

Assalamualaikum . Hello . Hope u all have a nice day , today :DD
semua duk sebut sebut 11.11.11 , tapi ekin pelik apa yang istimewa sangat dengan tarikh nie ? adakah sebab nombor nya cantik ? atau ada maksud maksud tersirat . harap2 korang duk sebut2 hnya sbb nombor nya cantik je ok . :))
bukan apa ekin ada terbaca orang2 kat fb duk post " Dalam kitab satanic the holy is satan. Yg Mr St Wingston Father Satan bagi tahu yang 11.11.11 hari kebangkitan anak setan dan dajjal yang akan memerintah dunia. Dan org akan memuja2 pada hari ker...amat yg bratus tahun Wiliam satan tunggu-tunggukan. Sebenarnye orang tak akan tahu apakah makna tarik tersebut malah pada hari Jumaat datangnya kami untuk menyesat semua agama Islam, Kristian dan Buddha. Dan di mana nanti Yahudi dan kami akan gembira kerana kebodohan manusia yang ada agama tapi tidak guna dengan betul. Sesungguhnya father of god satan akan terus menyesat ank2 adam, St Mary and Crist Jesus. Maka kiamat akan muncul pada hari Jumaat dan tarikh ini bermakna untuk kami. Semperna keturunan kami 6.6.6 9.9.9 dan 11.11.11. Allahualam. " tu ekin tak pasti lah kesahihan post2 nie :) harap maaf kalau salah . ekin hanya cerita apa yang ekin baca & nampak .


tapi ekin pelik lah . kenapa takde orang yang sebut 15 Zul Hijjah 1432 bersamaan hari jumaat , penghuku segala hari . Dan lagi 15 hari countdown tahun baru islam, tahun 1433 . so jangan lah korang terlalu obses dengan nombor tu ye :)


ok2 , ekin tak nak banyak cakap , ekin nak share gambar 
BAKAL PENGANTIN BARU : PASANGAN ZAHIRIL ADZIM & SHERA AIYOB (:





















Sweet kan dorang :) nie blog En.Zahiril klik SINI . dia update blog hari nie (:


Done :)

Sumber : here

9 comments:

Nyamuk Terbang said...

rmai sgt taksuh dgn tarikh tue kn
eh zahiril sweet sgt

smilenajah93 said...

sweey gitu :)

ceritakami said...

@nyamukTerbang : tu lah . pening pale tgk fb sume update status pasal tarikh tu .

@smileNajah93 : aik, sweey ? sweet lah :)

dean said...

omg ,, jeles nyer aku tengok ... huhuhu

hdn952 said...

info yang bagus......teruskan update..bahan-bahan menarik...

cik missi said...

alaaa.....sweetnye pix diorang ni..

ceritakami said...

@dean : sabar . jangan jeles2 .hehe

@hdn952 : trima kasih :) jemput datang lagi ke blog ini . skem pnya ayat .

@cik missi : sweet kan . sama padan (:

cik Kartun said...

sweet la pasangan nie..jelez hehehe

ceritakami said...

@cik kartun : doakan dorang bahagia . jangan jeles2 (: