Monday, February 21, 2011

HARU BIRU DI UiTM LENDU , ALOR GAJAH , MELAKA =)

Assalamualaikum ! Hye . 
Haru Biru jdi nye Minggu nie . taw x sbb pe ? alah sume warga UiTM mst taw pny .
Ni sbb Dato' Prof. Ir. Dr. Sahol Hamid datang UiTM Kampus Alor Gajah ! gempak !
Meriah gler2 walaupun hujan ! macam jumpe ARTIS je ! but nie kami2 jumpe TOKOH plk , mmg la lg meriah !
aQ ? da terang2 aQ involve ok ! aQ , ieyra , aryn , zaty n Dak sue under FAKULTI PERAKAUNAN plk . tp pkai bju TEJA ! sokong KAK MAR taw ! HAHA gedix .
nak taw sbb pe pkai bju TEJA ? ha sbb nak g join jerit2 mintx signature Dato kat banner kami ! dapat plk kn ! bangga =)
pastu g dewanBENDAHARA utk brkumpul brsama2 semua Ketua Pengarah UiTM sluruh M'sia ! first time nie ~ Dato yg ckp ! haha
2 jam bru lah selesai majlis di dewan , ada sesi bergambar taw ! next aQ g tgk HAKKA ~ just bg nasihat = klu nak wat HAKKA pun jgn la smpai nak gadoh2 ye abg2 ku ~ xnak mcm td taw , nsib bek VC da xde time tue . klu x , wat malu jew . pe2 pun enjoy lah =)
finally , majlis lepas kan ikan kat tasik tunFATIMAH . =) x g lah sbb da lapar sgt so trus g cafeJEBAT . lol --'


ni ada sedikit pic yg dpt di snap td  :


ofCOZ pic den dlu ! =)






Bunga2 UiTM AG ! :P




ketibaan yg dinanti2 kn =)



ha tue DIA ! haha



peace ! :D



member den larh ! :P



keadaan luar dewanBENDAHARA
PALAPES UiTM !



WE ARE TEJA'S !



HAKKA ~



Last skali (huh penat) ~


penat = tidow !
nite allz ~

3 comments:

Anonymous said...

LIKE THIS !

ayuorked said...

dak uitm mane?? dh follow do follow me back :)

ceritakami said...

UiTM Alor Gajah , Melaka lol --'
ok =)